Въпроси и отговори

Искам уеб сайт. Kакво да направя?
Първата стъпка е да се свържете с нас.
Заедно ще обсъдим от какво уеб решение имате нужда.
Първоначално е добре да изтеглите въпросника ни за изготвяне на оферта, да го попълните и да ни го изпратите. След предварителния разговор или преглед на попълнения въпросник изготвяме оферта, в която е описана функционалността и ценовото предложение за изработка на Вашия уеб сайт.
След одобрение на офертата, подписваме договор за изработка.
прочетете целия отговор
Какво ми е нужно за интернет страница?
След като вече сте решили, че искате уеб сайт, направете първата стъпка и попълнете нашата форма за запитване, изберете някой от нашите три пакета за уеб сайт и се свържете с нас или направо - изтеглете въпросника ни за изготвяне на оферта. Попълнете го и ни го изпратете обратно. Ние ще го прегледаме и ще се свържем с Вас.
Какви материали са нужни за изработката на един уеб сайт?
Всички необходими материали и ресурси за конкретния проект предварително се предоставят от клиента. Те могат да бъдат допълнително обработени и интегрирани във Вашия уеб проект. Количеството информация в една уеб страница е неограничено, като тя може да бъде в текстов или мултимедиен формат.
Ще се класира ли уеб сайта ни в Google първи веднага?
Добрият резултат в Google не е бърз процес и не може да бъде очакван на следващия ден след пускане на уеб сайт on-line. Биуеб БГ ще направи всичко необходимо за първоначално оптимизиране на сайта Ви за добро класиране в Google и другите основни търсещи машини. И все пак за доброто позициониране на един уеб сайт от основно значение е съдържанието.
Защо да се доверя на Биуеб БГ за изработка на уеб сайт?
Защото разработваме висококачествени уеб проекти! Защото сме отговорни и дисциплинирани по отношение на поети срокове и задължения! Можем да ви дадем хиляди причини да ни наемете, но мислим че следните са най-важните: Ние знаме как да направим нашите клиенти доволни Добрия уеб дизайн създава щастливи клиенти. Клиентът Ви ще се почуства добре ако всичко, от което се нуждае се намира на логично място.
Ние знаем какво искате Вие.
Вие искате уеб сайт, който да изисква малко средства за поддръжка и да изглежда модерно. Искате го бързо и искате той да добави стойност към Вашата компания. Какво съвпадение - това е нашата специалност. прочетете целия отговор
Какво точно включва цената на един уеб сайт?
Регистрация на име (домейн – например vashetoime.com), което се закупува за период от една година, разполагане във виртуалното пространство (хостинг - закупува се за период от една година) и изработка на самия сайт.
Стойността на всеки уеб проект се базира на стойностите за всеки един от етапите по разработка на един уеб сайт: уеб архитектура, графичен дизайн, сървърна част, попълване на страниците,приемателна част и публичен пуск.
Какви са етапите при създаването на един нов сайт?
По правило процесът по създаването на един уеб сайт включва следните основни етапи: Планиране, реализиране и поддръжка и обновяване. прочетете целия отговор
Какъв е срока за изпълнение на даден проект?
Времето за разработка зависи най-вече от целта на конкретния проект, сложността и насоката на дизайна, обема от информация, която ще съдържа, както и от натовареността на екипа ни. Максималния срок за изпълнение на пакетните услуги е 1 месец (след предаване на всички необходими материали). За всеки успешен уеб сайт е добре да се премине през всички етапи на планиране, уеб дизайн, реализация и тестване.
Как една интернет страница ще помогне на бизнеса?
В днешно време и при огромните възможности, които имате с използването на интернет мрежата притежаването на уеб сайт не е мода, лукс, стил или прищявка. Ако искате да се развивате и да постигате все по-големи успехи, за Вас сайтът е задължителен.
Основните предимства , които ще Ви донесе зависят от предварително поставените задачи за решаване. Една он-лайн система за поръчки например може да се окаже по-ефикасна от цeлия отдел “Продажби”, който имате в момента. разгледайте пакетните цени за уеб сайт от Биуеб БГ.
Имате въпрос, на който не е отговорено в този сайт?
За да се свържете с нас моля попълнете формата ни за запитване, пишете ни на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. или ни се обадете и ние ще отговорим на всички Ваши въпроси.