Защо да се доверя на Биуеб БГ за изработка на уеб сайт?
Защото разработваме висококачествени уеб проекти! Защото сме отговорни и дисциплинирани по отношение на поети срокове и задължения! Можем да ви дадем хиляди причини да ни наемете, но мислим че следните са най-важните: Ние знаме как да направим нашите клиенти доволни Добрия уеб дизайн създава щастливи клиенти. Клиентът Ви ще се почуства добре ако всичко, от което се нуждае се намира на логично място.
Ние знаем какво искате Вие.
Вие искате уеб сайт, който да изисква малко средства за поддръжка и да изглежда модерно. Искате го бързо и искате той да добави стойност към Вашата компания. Какво съвпадение - това е нашата специалност.
Вие искате добри позиции в търсещите машини.
Ние следваме стриктно уеб стандартите и правила на търсачките, който позволяват по високо позициониране в търсешите машини, защото ще им позволи да сканират Вашият уеб сайт значително по-добре.
Други допълнителни ефекти от спазването на стандартите са по-бързото време за зареждане на страниците и по-добра достъпност за хора в неравностойно положение.
Това което виждате е това което получавате.
Да бъдеш малка фирма за уеб дизайн има доста предимства. Решенията се взимат бързо, разходите се свеждат до минимум. Друго преимущество е че можем да бъдем честни, наистина честни. Когато нещо се обърка с някои проект ние се свързваме с клиента и му го казваме. Когато смятаме, че има по-правилен начин за направата на нещо ние го споделяме с клиента. И разбира се винаги предлагаме решение.